sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Kotihommia ja vimpat synttärivieraat

Eilen oli sitten vimpat synttäri vieraat tälle kesälle. Ihan kiva et on sekin rumba tältä vuodelta taas ohi.

Muuten viikonloppuna on taas sää sallinut ulkohommien teossa. Pyykitkin ovat kuivuneet tosi hyvin ulkona. Onneksi. Mä en millään viitsisi ripustaa pyykkejä sisälle kuivumaan. Mulla on joka syksy sama homma. Jos on sadekeliä, tuntuu et voisin hyvin jättää pyykin pesun hoitamatta pariksi viikoksi (mikäli vaatteet riittäisi). Nyt kuitenkin on taas pyykkikorit melkein tyhjinä, eli taas kelpaa.

Lisäksi sain vadelmien kehikon öljyttyä toiseen kertaan. Öljysin sen samalla harmaalla kuin kasvimaan reunuksen ja pihan puulaatat.  Samaten viimeinen kaapelikela sai toisen kerroksen maalia päälleen ja pääsi paikoilleen. Nyt jäin miettimään pitäisikö tämän "jakkaran" päälle tehdä istuintyyny, vai antaako sen olla ihan vaan ilman. Samoin pohdinnan alla on pidänkö nämä tässä, vai vaihdanko päittäin penkin ja sen edessä olevan pöydän kanssa.



Tänään tehtiin myös vihdoinkin eka satsi niitä tiiliä (juttua täällä). Kunhan saadaan nämä onnistumaan, tehdään lisää. Ja kunhan ne on saatu paikoilleen, voikin ruveta leikkaamaan ja silppumaan kukkamaat talviteloille. Leikkaan siis kukkavarret, ja laitan ne silppurin läpi. Ne maatuvat telven aikana melkoisen hyvin. Päälle vähän multaa kompostista, ja muutenkin.


KatjaS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti