perjantai 13. syyskuuta 2013

Lisää kuvien siirtelyä, ja kaupan päällisiä

Kuljin eilisen päivän kotona etsien kohteita kuvien siirtelylle. Ja löytyihän sellainen. Meinaan meidän keittiön puulaatikko. Laatikko on alkujaan ollut vihertävä, ja siinä oli pyökin värinen kansi. Muutama vuosi sitten maalasin sen valkoisella. Nyt sitten laitin siihen tollaisen tekstin.




Tänään oli taas vuorossa kaupassa käynti. En tiedä miten mones tällä viikolla. Prisman lisäksi kävin Cittarissa mammuttimarkkinoilla katselemassa. Siellä kun on välillä ihan mukavia tarjouksia. Ja kaupan päällisiä. Mä olen ihan heikkona kaupan päällisiin. Pakko tunnustaa et olen joskus muinoin ostanut jätti laatikon lakupötköjä kun kaupan päällisiksi sai rantapallon. Jep, aikast huisii. No tällä kertaa sain hillittyä itseni ja ostin vaan pesupulveria. Sen mukana sai Pentikin maljakko/tuikkulasin. Konetiski aineet jätin suosiolla hyllyyn. Niiden mukana olis saanut Kivi-lyhtyjä. Meillä on niitä jo likemmäs 20, ja pakkasin ne pari viikkoo sitten laatikoihin. Eli ihan hyvä et sain hillittyä itteni.



Eipäs tässä muuta tällä kertaa. Kiireellä vaan kotihommien pariin, jotta saa illan rauhoitettua jääkiekon kuunteluun. Kausi kun vihdoin ja viimein alkaa.

KatjaS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti