sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Valoa kansalle tai ainakin meille

Noiden aiemmin esittelemieni lahjojen lisäksi me saatiin valaisevia juttuja. Eli korillinen kynttilöitä. Niitä kyllä kelpaakin poltella tällaisilla keleillä mitä täällä on ollut parina viime päivänä.


Lisäksi saatiin uusi lyhty. Siinä oli mukana seinäkannake. Mietin sen laittamista olkkariin, vaatehuoneen oven viereen, mutta se päätyikin keittiöön. Sen sisälle laitin pienen patteri valosarjan. Nyt se ei niin kauheasti valaise kun vieressä on joulukuusi ja muita valoja, mutta kun ne on viety pois, tämä valaisee keittiön mukavasti yöaikaan. Mikäli joku nyt siellä sattuu käymään.



Meidän tiskikone sit vissiin hajosi lopullisesti. Se ei toiminut kuin sen yhden kerran tapaninpäivän iltana. Pitää vaan ihmeellistä ääntä kun olen kokeillut. Nyt meillä onkin tarkoitus huomenna lähteä katsastamaan, ja toivon mukaan ostamaan, uusi kone. Olen sen verran tympiintynyt tuohon käsin tiskaamiseen. Hommana se ei ole iso, mutta tiskien kuivatus ilman kunnollista paikkaa. Ja se harmittaa eniten et otat tiskit koneesta ja peset käsin. Kone kun on ollut paras paikka säilyttää ne likaisina. Ei haittaa vaikka joku sattuisi yllättäen tulemaan kylään.

Kerrankin aurinkoista päivän jatkoa

KatjaS

1 kommentti: