maanantai 6. lokakuuta 2014

Nypylöitä

On se kummaa miten lehtiä lukiessa saa kaikkia päähänpistoja. Viime viikolla oli pakko lähteä kellariin könymään nypläystyynyä, tai paremminkin siinä olevia nypylöitä. Joo, raumalaisena multa löytyy nypläystyyny. Mummuni opetti mua nypläämään 20 vuotta sitten kun odotin meidän esikoista. Mä sain aikaiseksi sellaisen vajaan puolen metsin pätkän välipitsiä, ja noin puolet yhtä ruusua. Sit se vaan jäi. Meillä oli kissa ja sen kanssa toi nyplääminen oli aika haastavaa, ja lopulta en enää muistanut mitään ja se jäi siihen. 



No nyt sain päähäni maalata osan nypylöistä. Tarvii vielä hiukan hioa niitä, ja yrittää sen jälkeen keksiä paikka mihin ne laittaisi.


Mites muuten teidän viikonloppu sujui? Meillä meni ihan ok. Oltiin lauantaina isommalla porukalla laittamassa isän piha talvikuntoon. Mun sormi ei niin hirveästi tykännyt siitä, mutta ei voi mitään. Eilen otin vihdoin pikkuterassilta verhot pois. Niin ja meidän olohuoneen telkkari pamahti eilen. Hiukan pelästyin kun katoin uutisia. Ensin kuvan toiseen reunaan tuli varjo, ja sen jälkeen alkoi savu nousemaan. No onneksi ei syttynyt kunnolla palamaan. Harmittaa vaan kun se ei edes ollut mikään kovin vanha (ainakaan mun mittapuulla).

KatjaS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti